Feb 10, 2015

Giveaway 7 Hari by Syira Lokman. 

Blog yang begitu gah dengan pelbagai informasi dan sentiasa menganjurkan Giveaway atau pun Mini Giveaway yang sentiasa mendapat sambutan daripada pelbagai peringkat blogger di Malaysia.

Kali ini Giveaway 7 Hari by Syira Lokman kembali lagi dengan pelbagai hadiah yang menarik dan amat-amat berguna untuk mana-mana blog yang memerlukan trafffic atau visitor bagi menaikkan ranking di carian Google mahupun Yahoo.

Jom sama-sama memeriahkan Giveaway 7 Hari by Syira Lokman dengan mematuhi syarat-syarat yang amat mudah dan menangi hadiah yang menarik.


syira lokman


Syarat :

1. Follow blog atau google +

2. Follow instagram

3. Follow twitter
[Syira] [along]*jika ada

4. Like sahaja fanpage berikut :
(syira saja tak letak button like sbb nak anda 
lihat sendiri page ape yg anda like)


Cara mudah :

1. Follow SEMUA syarat.
2. Buat entry bertajuk "Giveaway 7 HARI by Syira Lokman"
3. Letak banner dekat entry. (klik banner,bawa banner ke entry anda & paste)
                                                 -bawa ke new tab pun boleh then copy je)
4. Backlink kan ke sini.
5. Publish!
6. Tinggalkan link entry giveaway anda di ruangan komen entry ini sahaja.


Special untuk anda?

Wang tunai RM50 [Ayuni]
Wang tunai RM10 [Fadzi]
Wang tunai RM10 [Khaty]

Topup RM10 x1 [Inani]
Topup RM10 x1[Azharan]
Topup RM10 x2 [Along]
Topup RM5 x2 [Diee]

Sapu tangan vintage x4  [Diee]
Basic H Shaklee RM46 [N.Aqidah Azahar]
Belvya 1 jar (nilai : 85 WM, 95 EM) [Fina]

Review Blog [Nurin]
Tapak Iklan free selama sebulan [Syira]


Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara random oleh Syira sendiri (penganjur) :)


Mudah kan? 
jom ramai2 memeriahkan Giveaway 7 HARI by Syira Lokman ^_^
InsyaAllah lepas ni mungkin ramai akan follow blog anda juga :)

Bersama merapatkan ukhwah ^_^


Mula :10 Februari 2015
Tamat : 16 Februari 2015





13 comments:

  1. sy tak buat entri lagi. masuk blog ni baru teringat kena sponser pun kena buat entri jugak kan. kena buat cepat2 ni ;)

    ReplyDelete
  2. hai! dtg singgah + follow dri giveaway yg disponsor :) ^_^

    http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Dari segmen Syira Lokman. Follow sini #44
    Jemput singgah : fatihahazanan.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Follow blog ni. Jom follow papaglamz..
    www.papaglamz.com

    ReplyDelete
  5. Done follow you.
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  6. salam...singgah & follow sini #82
    http://nokuchemong.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  7. Dah join... datang dan follow sini :)
    http://enyyusnizar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Assalam, sy pemenang GA ni. dah mesej kat facebook. tolong check ye..

    ReplyDelete
  9. Tahniah kpd pemenang GA Syira Lokman.
    Hadiah dah disampaikan pd 22 Feb yg lalu.

    ReplyDelete